29a CURSA DE FONS A SANT MUÇ

El passat diumenge 12 de novembre es va celebrar la nostra cursa de Sant Muç en la seva 29a  edició.
La cursa de 10 Km, al igual que altres anys, va transcórrer  pels carrers del centre de Rubí fins a la zona nord i d’ allà a la pujada i baixada de Sant Muç passant per davant de la seva ermita i en el que van córrer uns 330 corredors de totes les edats i categories des dels 16 anys als més veterans. Els tres primers classificats van ser el Bruno Paz Palanques amb un temps de 37,11 en segon lloc en nostre atleta de la U.A. RUBÍ l’Oriol Argudo Camps (37,25) i en tercer lloc el Jota Serrano Núñez (37,58). En la categoria femenina, la Marta Robert Vila (42,19), en segona posició la Sandra Martínez Martínez (44,09), en tercera posició la Laura Teruzzi (45,28) i quarta la nostra atleta la Núria Segura Coca amb 45,46 i 1a primera local.

També es van celebrar tres curses infantils des dels 4 anys fins els 15 anys amb una participació total de 177 atletes. 94 nens i a la primera cursa dels més petits, 54 en la segona cursa i 29 a la tercera.
Durant tota la cursa vam poder comptar amb la presència de la nostra Alcaldessa l’ Ana Mª Matínez i el nostres Regidor d’ Esports el Juan López i que ens van ajudar a l’ entrega dels premis de totes les curses.

També hem d’ agrair la col·laboració d’uns 90 voluntaris de diferents associacions de veïns, centres educatius i altres col·laboradors i patrocinadors que gràcies a ells ha estat possible realitzar la cursa.